Ce genți se poartă în 2019?

0

Ce genți se poartă în 2019? Femeile au avut dintotdeauna o feblețe pentru accesorii, dar în special pentru genți. Eu sunt întrebată în fiecare nou sezon de către toate prietenele mele: Ce genți se mai poartă? Trebuie să scap de cele vechi? Mai pot purta o geantă XXL?

Și eu răspund mereu același lucru: moda, în materie de genți, nu se schimbă radical. Mereu se vor purta gențile XXL, dar și cele xxs sau plicurile. Mereu se vor purta gențile colorate, dar și cele uni. Important este cu ce le mixezi și cum le accesorizezi. Da, și gențile se pot accesoriza!

Iată ce genți se poartă în 2019

1. Geanta accesorizată

Adaugă o eșarfă genții tale care ți se pare banală și învechită și brusc va arăta ca nouă! Dacă nu ești adepta eșarfelor, alege câteva brelocuri amuzante și agață-le de mânerul genții din sezonul trecut. Până și tu vei crede că porți o altă genată.

2. Retro

Hedi Slimane, designerul cel mai controversat al momentului care a preluat cârma casei Celine, a schimbat complet estetica cu care ne-a obișnuit Phoebe Philo, o estetică avangardistă. Slimane, în schimb, a readus în centrul atenției gențile extrem de retro din piele de croco.

3. Mini bag

Pentru 2019 majoritatea designerilor au reinterpretat modele de genți clasice, dar în miniatură. Încearcă și tu să îți reduci obiectele pe care le ai zilnic în geantă ca să fii la modă și să nu mai duci cu tine lucruri care sigur sunt inurile.

4. Maxi bag

Dacă am spus mai sus că se poartă gențile mini, asta nu înseamnă că nu se mai poartă și cele maxi. Important este că avem de unde alege. Sfatul meu este ca, în cazul în care alegi o geantă maxi, să nu simți nevoia să o umpli prea mult.

5….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.