Brad Pitt și Angelina Jolie încheie lupta pentru custodia copiilor

0

După ce au solicitat prelungirea termenului de judecată pentru a stabili înțelegerile cu privire la divorț și la custodia copiilor, Angelina Jolie și Brad Pitt au reușit să găsească cea mai bună decizie, favorabilă ambelor părți.

A fost stabilită o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor și a fost semnată de ambele părți și de judecător„, a declarat Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei. „Înțelegerea, care se bazează pe recomandările evaluatorului custodiei copiilor, exclude nevoia unui proces. Detaliile înțelegerii sunt confidențiale pentru a proteja interesele copiilor”, a continuat aceasta.

O sursă apropiată Angelinei le-a spus celor de la ET că Jolie este „încântată pentru următoarea etapă și mulțumită de progresul pe care l-au făcut pentru sănătatea familiei lor”.

La începutul săptămânii trecute, Angelina și Brad au cerut extinderea programării judecătorului privat. A fost programat un proces pentru custodia celor șase copii ai cuplului, în data de patru decembrie, judecătorul încercând să obțină înțelegerile până în iunie 2019, însă acesta nu va mai avea loc în urma negocierilor. O sursă le-a spus celor de la ET la începutul lunii noiembrie că „ambele părți lucrează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.