Bella Santiago este câștigătoarea X Factor 2018

0

Bella Santiago a câștigat X Factor 2018! Deși competiția a fost acerbă, filipineza a fost extrem de apreciată de public și a reușit să obțină marele premiu.

Bella Santiago a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro

Bella Santiago a avut momente memorabile pe scena „X Factor” și a reușit să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro. Anul acesta, Ștefan Bănică a avut două finaliste, pe Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru. Delia a intrat în finala de duminică, 23 decembrie, alături de Bella Santiago, în timp ce Carla’s Dreams a fost mentorul lui Cristian Moldovan.

Bella Santiago a reușit să impresioneze publicul atât cu talentul ei incontestabil, cât și cu povestea sa de viață. Bella este din Filipine și a venit în România în anul 2016. Talentul i-a fost remarcat imediat și a ajuns să cânte cu băieții din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecția Națională Eurovision, cu piesa „Auzi cum bate”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😘❤

O postare distribuită de @bellasantiago.official (@bellasantiagoresciebelle) pe Dec 20, 2018 at 1:47 PST

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuț Grigorie și a hotărât să se stabilească în România:„Sunt foarte fericită și emoționată. Mă bucur că ne înțelegem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.