AVON LIFE sau 5 MOTIVE pentru care PARISUL este întotdeauna O IDEE BUNĂ

0

Cred că pe la începutul lui august am primit un telefon de la Roxana, o veche cunoștință, care m-a întrebat direct dacă nu aș vrea să merg la Paris în timpul Săptămânii Modei, pentru un eveniment marca Avon – un interviu cu designer-ul Kenzo Takada. Sigur, în afară de interviu, urma să particip și la o cină în apartamentul lui Kenzo, să fac o vizită la Firmenich, locul unde se produc parfumurile Avon, să descopăr, alături de Mr. Takada, locurile lui preferate din Paris și tot felul de alte situațiuni.

Sigur că în primul moment am fost tentat să declin această invitație. Dar, în timp ce Roxana îmi tot povestea despre posibila călătorie, au început să-mi defileze prin fața ochilor imagini cu Parisul pe care nu îl mai văzusem de șase ani, dar și imagini cu avioane & aeroporturi  – asta pentru că fobia de avion mă chinuie de cel puțin 10 ani.

Totul a durat câteva secunde – eram pe plajă cu Victor, bulldog-ul meu francez, m-am uitat la el și am decis că îmi voi învinge teama, orice ar fi!

Așadar, iata-mă urcat într-o aeronavă, cu destinația Paris. Am să trec peste amănunte (nopți nedormite, coșmaruri cu accidente aviatice, turbulențe etc.) și am să vă spun o chestie – am întâlnit, la dus, cele mai amabile & empatice însoțitoare de bord, iar la întors o profesoară de yoga, o franțuzoaică stabilită la București, alături de care am făcut prima mea ședință de yoga, chiar în avion.

Iar Parisul, Parisul pe care îl iubesc atât de mult, nu m-a dezamăgit nici de data aceasta:

Pam stat într-unul dintre cele mai șic hoteluri ale momentului, Alfred Sommier, deschis în martie, în-
tr-un imobil care a aparținut familiei Sommier – un spațiu 100% parizian,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.