Apariții spectaculoase la British Fashion Awards 2018

0

Pentru prima oară, premiile din acest au onorat 100 de talente cele mai inovatoare și mai inspiratoare din întreaga lume, de la artiști de machiaj și modele la influenceri digitali și jurnaliști, votate de 2.000 de membri ai industriei modei. Vedetele prezente pe covorul roșu au uimit cu ținutele spectaculoase şi sexy sau outfituri care le-au pus în valoare siluetele perfecte.

Printre acestea, Kendall Jenner. Celebrul supermodel a renunțat la inhibiții și a apărut într-o ținută transparentă, lăsând totul la vedere.

Pe covorul roşu şi-au făcut apariţia celebrităţi precum Victoria Beckhan, Arizona Muse, Bar Rafaeli, Kate Moss, Penelope Cruz, Uma Thurman sau Kristin Scott.

În cadrul evenimentului au fost premiați lideri de afaceri, designeri de accesorii și mulți alții. Premiile au sărbătorit cele mai bune creații și inovații în modă, recunoscând indivizi excepționali, mărci și întreprinderi de pe tot globul. Alți mari cîștigatori au inclus și Gucci, care a castigat Brandul Anului și Kaia Gerber, care a fost încoronată Modelul Anului.

FOTO: HEPTA

Citește și:

FOTO/ Mort în groapa săpată pentru canalizare. Familia bătrânului din Jimbolia acuză că lucrarea era semnalizată necorespunzător

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.