Andrei Cojanu din „Triplusec” nu vrea cadouri materiale

0

Dacă în copilărie asocia Crăciunul cu darurile la care tânjea tot anul, de când a devenit adult, Andrei Cojanu îl asociază pe Moș Crăciun cu ideea de bunătate împărtășită cu oamenii din jurul lui.

„Crăciunul pentru mine și acum înseamnă un lucru destul de important. E un lucru care îți amintește că trebuie să ai căldură în tine și să o împărtășești cu restul oamenilor. În copilărie cred că asta simțeam, numai că acum s-a transformat și la un nivel mai conștient. Mai ușor cu Moș Crăciun, mai mult cu daruri din iubire, din dragoste„, ne-a explicat Andrei, completând că această perioadă îi aduce aminte de adevăratele valori în viață și îl apropie mai mult de cei din jurul lui:

„Eu iubesc simbolul de Moș Crăciun, nu neapărat cadourile. Îmi place Crăciunul, chiar dacă toată lumea zice că ar trebui să fim buni în fiecare zi a anului, nu doar de Crăciun, mie îmi place pentru că ne amintește care sunt, de fapt, adevăratele valori, ne amintește de familie, de apropierea de oameni”.

Andrei Cojanu din

Andrei Cojanu din „Triplusec” nu vrea cadouri materiale, ci să stea cât mai mult cu familia

 Dacă unii preferă ca de Crăciun să fie cu familia, iar de Revelion să se distreze cu prietenii, Andrei își alocă o vacanță departe de ai lui abia la începutul anului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.