Andreea Marin, adevărul despre boala ei. „Așteptări cu inima strânsă”

0

„Ce face un an să devină memorabil? Ce am trăit în anul ce tocmai se încheie și rămâne acolo, în suflet și în minte, de neuitat? Pentru mine, întâlnirile cu oameni ce m-au marcat și emoțiile lăsate în mine de ei sunt primul motiv de amintire, cu drag.

Deși sunt un om optimist și care nu se plânge prea des, nu pot să spun că semnele de întrebare iscate de problema mea de sănătate nu mi-au adus îndoieli, așteptări cu inima strânsă. Poate cea mai dificilă întrebare a fost: unde mă operez, cu încredere? Cum nimic nu pare a fi întâmplător, o recomandare a unui alt pacient a venit către mine și astfel am cunoscut nu un medic, ci… un înger păzitor: Dr. Dragoș Zamfirescu.

Aveam să găsesc în Clinica Zetta o mână de oameni buni că pâinea caldă, să-mi aflu vindecarea, dar să aflu și că există Asociația ZETTA , locul unde medicii voluntari își dau mâna și fac minuni pentru cei ce aproape că și-au pierdut speranța că ar putea avea parte de operațiile complexe salvatoare de reconstrucție după accidentele grave prin care au trecut, incendiile cărora le-au căzut pradă, amputațiile, urmările lăsate pe trupul lor de cancer sau alte dureri ale vieții, prea greu de descris în cuvinte.

Aveam să merg mai departe de propria problemă -minoră, în comparație cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.