Andreea Berecleanu crede că femeile o plac mai mult decât bărbații

0

 

Deși are acasă o sumedenie de premii care îi atestă frumusețea și primește complimente la tot pasul, Andreea Berecleanu se emoționează de fiecare dată atunci când este lăudată pentru imaginea ei.

„Dacă ai fi cârcotașă, mi-ai găsi cu siguranță ceva. E amuzant că pe mine mă plac foarte mult fetele, femeile. Mă apreciază dintotdeauna. Eu am admiratoare multe din rândul telespectatoarelor. Asta nu înseamnă că nu am și public format din bărbați. Femeile întotdeauna m-au complimentat și am simțit căldură din partea lor”, ne-a spus Andreea imediat după ce revista Unica a desemnat-o „Beauty Icon” în 2018, completând că o măgulește această distincție.

Andreea Berecleanu crede că femeile o plac mai mult decât bărbații

„Este o noțiune, mai mult decât frumusețea, este simbolul frumuseții. Asta înseamnă că traversează generații. Sunt cea mai în vârstă dintre toate fetele nominalizate la această categorie și care ar fi meritat fiecare în parte acest premiu. Singurul motiv pentru care cred că am luat acest premiu este faptul că am încercat să păstrez datele pe care le am, genele pe care le am și tot ce mi-au dăruit părinții mei și asta înseamnă că aș vrea să o fac în continuare. Acum 10, 20, 30 de ani mă uitam cu admirație la marile noastre actrițe, cum ar fi Ioana Bulcă, pe care o știam la 40 de ani, dar am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.