Andreea Bălan a descoperit bucuria Crăciunului de când e cu George

0

Fără intenția de a fi Grinch, Andreea Bălan nu a simțit spiritul Crăciunului petrecut alături de familie până după 30 de ani, întrucât tot timpul a fost pe drumuri, la concerte, în mijlocul fanilor. Lucrurile s-au schimbat de când în viața ei a apărut George Burcea, bărbatul care o completează și alături de care este fericită. Cei doi au împreună un copil, pe Ella, urmând ca din primăvară familia să fie completată cu încă o fetiță.

Cântăreața de 34 de ani are parte de o sarcină ușoară, care îi permite să fie în continuare activă pe plan profesional. Dacă pentru Revelion și-a grupat concertele pe Valea Prahovei și a fost nevoită să refuze foarte multe cereri, întrucât este însărcinată și a vrut să aibă un program mai lejer, de Crăciun va fi acasă.

„Ani buni am plecat cu André în turnee, aveam concerte de Crăciun, apoi și singură, și nu, nu sărbătoream Crăciunul. Am regăsit Sărbătorile de Iarnă de curând, de când sunt o familie cu George. Și abia aștept să vină Crăciunul, tocmai pentru că ani buni nu am avut parte de sărbători și acum le am”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

„George gătește excepțional, o să facă cozonaci, piftie”

De Crăciun, Andreea Bălan va fi răsfățată atât de mama ei, cât și de soț, care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.