Amber Heard, fosta soție a lui Johhny Depp, a fost amenințată cu moartea

0

Despărțirea lui Amber Heard de Johhny Depp a răsunat pe tot mapamondul după un scandal public uriaș și acuzații de tot felul. Acum, tânăra de 32 de ani spune că e trecută pe „lista neagră’ a Hollywood-ului și că nimeni nu va mai vrea să lucreze cu ea. 

Amber Heard l-a acuzat pe Depp de violență fizică și i-a cerut în instanță milioane de dolari. Divorțul celor doi a fost finalizat în luna ianuarie a anului 2017 și actorul de 55 de ani a fost obligat să-i plătească fostei soți 7 milioane de dolari.

Recent, Amber a povestit cum imediat după scandal, a primit amenințări cu moarte. Ea spune că viața ei s-a schimbat după ce detaliile relației cu Depp au fost făcute publice: a pierdut un contract cu o importantă firmă din domeniul fashion, a pierdut un rol pe care îl primise înainte de izbucnirea scandalului și s-ar afla pe o „lista neagră’ a Hollywood-ului, potrivit digi24.ro.

„Am avut rarul avantaj de a vedea, în timp real, cum instituțiile apără bărbații acuzați de abuz’, a spus Heard.

Johnny Depp si Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015, cei doi formând un cuplu din iunie 2012, din aceeaşi lună în care actorul a divorţat de Vanessa Paradis.

Superstarurile Tiesto și Don Diablo au inaugurat cel mai mare spațiu de concerte din țară. 15.000 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.