„Am fost la ghicitoare și mi-a spus că o să mă mărit în Beverly Hills”

0

 

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani vrea neapărat să își găsească un partener de viață. Vedeta a fost la o ghicitoare, care i-a prezis că o să se mărite în Beverly Hills.

„Eu în fiecare an mi-am dorit câte ceva, dar anul ce vine chiar îmi doresc să mă mut în Beverly Hills, să îl găsesc pe prinţul călare chiar acolo… Glumesc. În afara faptului că vreau să merg prin America, îmi doresc de foarte mult timp să ajung pe acolo, chiar pe la Beverly Hills şi să îl întâlnesc pe prietenul nostru, pe Johnny Deep, poate îmi va face şi mie cunoştinţă cu cineva. Poate îmi voi găsi alesul, jumătatea acolo pentru că de curând, înainte de toate sărbătorile, am fost la o ghicitoare şi mi-a spus că o să mă mărit în Beverly Hills.

Am fost la o ghicitoare şi mi-a spus că o să mă mărit în Beverly Hills şi tocmai de aceea, în anul 2019 chiar îmi doresc să ajung acolo, să-mi cunosc jumătatea, să fac copii, să mă mărit şi să fiu la casa mea că aşa mi-a spus mama. Cu Johnny Deep? Nu, că asta e imposibil. L-am cunoscut şi sunt fericită că am avut ocazia să îl ating şi să vorbesc cu el, dar…vreau să merg în Beverly Hills în 2019 să îmi găsesc jumătatea, Doamne ajută”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit Antena Stars.

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.