Alina Eremia a primit titlul de „Fashion Icon” la Gala Unica 2018

0

Alina Eremia și-a făcut apariția la Biblioteca Națională, acolo unde revista Unica a ținut petrecerea aniversară, într-o ținută care se potrivea perfect dress code-ului: îndrăznește să strălucești.

Alina nu doar că a îndrăznit, dar a plecat acasă cu trofeul simbol al modei în România. Nu aveam cum să fiu altfel, având în vedere că sunt nominalizată la categoria „Fashion icon”. Nu puteam să dezamăgesc din punctul ăsta de vedere. Moda este subiectivă și atunci nu poți să fii neapărat pe placul tuturor și împaci toate gusturile, dat atât timp cât eu mă simt foarte bine așa cum mă prezint în seara asta și cum mă prezint de obicei, cred că este cel mai relevant, ne-a povestit Alina.

Alina Eremia a primit titlul de „Fashion Icon” la Gala Unica 2018

De la Fashion Icon la Fashion Victim este un singur pas, chiar și pentru Alina Eremia. Faptul că a debutat în showbiz încă de când avea 18 ani, formându-și practic propriul stil în timp ce încerca să-și construiască și o carieră artistică, fără să vrea, Eremia s-a transformat într-o victimă a modei.

„Daa. Cu siguranță sunt și „fashion victim”. N-ai cum. Cred că „fashion icon” și „fashion victim” merg mână în mână, adică nu se poate să fii icon și să nu fii și victim. Nu numai că mă uit pe site-uri, dar îmi achiziționez reviste, sunt conturi de Instagram pe care le urmăresc și de acolo mă documentez și mă inspir în ținutele mele și cumva așa am reușit treptat să-mi conturez propriul stil. Deci chiar este o muncă de research în spate, nu fac doar research muzical și nu mă exprim creativ doar prin muzică, ci și prin hainele pe care le port”, ne-a mărturisit Alina Eremia.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Sorin Cioponea

Ca în fiecare an, Gala Unica a premiat cei mai buni oameni din modă, frumuseţe, artă, blogging, showbiz, implicare socială….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.