Adevărul neștiut din familia Mirelei de la Insula Iubirii. Ce s-a aflat despre mama ei

0

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva!, Mirela de la Insula Iubirii a făcut declarații despre familia sa. Bruneta a dezvăluit că părinții ei sunt separați.

Mirela l-a avut mereu aproape pe tatăl ei. Mama sa, cu care are o relație foarte bună, este recăsătorită și se află departe de ea.

„Vorbesc mai mult despre tatăl meu pentru că fizic, el este aproape de mine. Mama mea este recăsătorită și stă la o distanță mai mare, dar suntem ca cele mai bune prietene. Vorbim mereu, ne sfătuim, relația noastră este una foarte bună. Chiar aceste sărbători le voi petrece alături de mama mea”, a detaliat Mirela de la Insula Iubirii pentru sursa mai sus-menționată.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.