Adelina Pestrițu, probleme chiar înainte de Revelion. „Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență”

0

 

Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit, pe blogul său, cum a încheiat anul 2018. Aceasta a mărturisit că fiica sa, Zenaida, a avut probleme de sănătate și a trebuit să fie tratată de urgență. bruneta, soțul și fiica ei au petrecut npoaptea dintre ani la spital.

„În ce loc neașteptat am fost nevoiți să petrecem Revelionul

La mulți ani, prieteni! Vă scriu după câteva zile în care nu prea mi-am făcut simțită prezența pe Social Media dintr-un motiv destul de întemeiat.

Anul 2018 a fost unul extraordinar pentru noi, dat fiind faptul că Zenaida Maria s-a născut și ne-a umplut viața de fericire și împlinire. Însă nu am avut chiar norocul să-l și încheiem în același registru. Lucrurile s-au complicat pe ultimele zile care aveau să încheie cel mai frumos an din viața noastră.

Pentru noaptea de Revelion nu aveam planuri spectaculoase puse la cale. Ne propusesem să-l petrecem în familie, mai ales că, pentru Zeny, a fost primul din viața ei. Așadar, rămâneam acasă sau cel mult mergeam la niște prieteni în vizită. Crăciunul a fost și el sărbătorit cum se cuvine, cu familia și mulți prieteni alături. Am făcut schimb de cadouri, am ascultat colinde, am făcut poze și am povestit despre întâmplări funny din viața noastră.

Și, tocmai când ne pregăteam să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.