Adelina Pestrițu, imagine chiar din momentul în care a născut

0

Este vorba exact despre momentul în care  a adus-o pe lume pe fiica ei, Zenaida Maria, la începutul lunii august. În imagine, vedeta se află în sala de nașteri, cel mai probabil la exact câteva secunde după ce a născut și personalul medical îi arată copilul. Obiectivul aparatului de folografiat a surprins exact clipa în care Adelina și-a văzut pentru prima oară fetița, iar pe chip i se citește o fericire de nedescris.

‘Pentru că mai sunt doar câteva zile din 2018, nu vreau să scriu texte interminabile, ci doar să vă arăt, printr-o imagine, care spune mai multe decât aș putea eu s-o fac, care a fost cel mai prețios și emoționant moment din anul care tocmai își ia rămas-bun de la noi. Pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu zi de zi’, a scris vedeta pe Instagram.

Pe 3 august 2018, Adelina Pestriţu şi iubitul ei, afaceristul Virgil Şteblea, au devenit părinţii unei fetiţe, pe nume Zenaida Maria. Micuţa s-a născut prin cezariană.

Vedeta dezvăluia atunci că partenerul ei nu a asistat la naştere: „Virgil nu a asistat la naştere şi l-am înţeles perfect. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi reacţionat la fel. Şi mie mi-era teamă de operaţii, medici, săli de operaţie, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.