Actorul Lari Giorgescu, aniversare-surpriză în turneu la Cluj

0

Imediat după spectacol însă, actorul care a jucat unul dintre rolurile titulare a fost vizitat la cabină de toată distribuția, colegii aducându-i un tort și o sticlă uriașă de șampanie.

Ion Caramitru, regizorul spectacolului, prezent alături de actori, i-a urat să-i meargă bine și să aibă multe succese, în timp ce Carmen Ungureanu i-a dăruit o inimă de ciocolată. Ulterior, alături de colegi și de soția sa, Corina, Lari a sărbătorit la un restaurant din centrul Clujului.

E cel mai tare lucru care poate să ți se întâmple, să îți serbezi ziua pe scenă, chiar și departe de casă! Nu se poate să fie ceva mai frumos și să îți dorești mai mult. Eu sunt genul ăsta de om, care își dorește foarte mult să joace de ziua lui și să se comporte cumva ca și când ziua lui ar fi încă o zi obișnuită”, a declarat actorul imediat după spectacol, mărturisind că gestul colegilor săi l-a emoționat foarte mult.

În spectacolul „Dumnezeu se îmbracă de la second hand”, Lari joacă rolul unui hoț care pătrunde în casa unei bogate femei de afaceri, descoperind în saloanele acesteia pianul pe care a cântat în copilărie și care fusese moștenit de la mama sa. Alături de colegul său (interpretat de actorul clujean Dorin Andone), are de ales dacă își recuperează pianul, dar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.