a cântat doar la rugămințile consătenilor

0

O filmare cu toată întâmplarea a început să străbată Internetul în lung și-n lat, în ea fiind prezent Leșe, pe scenă, alături de alți muzicieni, fix în momentul în care a lăsat deoparte fluierul, apostrofându-i pe organizatori: „Gata, la revedere! Am zis să închideți ușa, a intrat doamna. Gata. Puteți să jurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva: Gata. Îmi pare foarte rău. Nu ne jucăm. Poate să vină mama, poate să vină Hristos… Gata cu minciunile… Credeți că vă trageți de șireturi cu cine vreți?”, a spus Grigore Leșe. Preț de mai bine de zece minute interpretul le-a ținut o lecție de morală celor prezenți.

Concertul pe care Leșe trebuia să îl țină în satul său natal a fost organizat de Primăria locală, cu ocazia cinstirii eroilor, pe 5 decembrie, la 100 de ani de la Marea Unire.

Contactat de Libertatea, viceprimarul Vasile Kraus a declarat: „Până la urmă s-o ținut recitalul. Ce ați văzut pe filmare sunt doar câteva minute. Ne-o certat un pic, că de ce nu s-or închis ușile, dar noi îl cunoaștem, el rămâne ca și artist, și să îl suportăm cu… mofturile lui, ca să zic așa. Până la urmă a ținut un recital de vreo 40-45 de minute, iar lumea o și uitat de incidentul de la început”, a precizat edilul, exclusiv…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.