8 dintre cele mai nebunești lucruri pe care fanii le-au făcut pentru idolii lor

0

Majoritatea fanilor au reacții neobișnuite atunci când își întâlnesc vedeta preferată, își fac tatuaje cu portretele lor sau chiar îi urmăresc. Însă unii pot merge chiar și mai departe de atât. Iată care sunt cele mai ciudate și nebunești momente prin care au trecut celebritățile în interacțiunea cu un fan care a întrecut limitele:

Dolly Parton a găsit un bebeluș numit Jolene pe treptele casei sale

Dolly Parton a povestit că a găsit un bebeluș pe treptele casei sale cu numele Jolene, alături de un bilețel pe care scria că îi este oferit pentru a avea grijă de el. Dolly a sunat la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane și a avut grijă de copil până când o echipă a ajuns la ea acasă.

John Boyega a primit acoperitoare adezive pentru sfârcuri cu fața lui imprimată pe ele

John Boyega, starul din Detroit și Star Wars, a primit un colet în cutia poștală ce conținea acoperitoare adezive pentru sfârcuri, cu fața lui imprimată pe ele. 

Jared Leto a primit urechea unui fan

În 2013, Jared Leto a povestit că a primit o ureche secționată de la un fan. Pe bilețelul care a însoțit cadoul scria doar: „Asculți?” „Niciodată nu am știut cine a fost, cine și-a pierdut urechea. I-am făcut o gaură în mijloc și am purtat-o pe un colier”, a explicat Jared.

Emma Stone a fost invitată la un bal de absolvire prin reconstituirea unei scene din La La Land

Jacob Staudenmaier, un tânăr de 17 ani din Arizona, a reconstituit numărul Another Day of Sun din filmul La La Land cu versuri personalizate pentru a o invita pe actriță la balul său de absolvire. Emma i-a trimis o scrisoare mulțumindu-i pentru video, însă i-a refuzat propunerea spunându-i că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.