6 adevăruri dure despre persoanele care aleg să rămână în relații toxice

0

Probabil ți s-a întâmplat până acum să fii într-o relație care să-i facă pe cei din jur să te întrebe de ce vrei să rămâi alături de acea persoană. Este posibil să te confrunți cu o astfel de situație și acum, fiind într-o relație toxică, alături de un partener care nu este potrivit pentru tine.

Fie îi găsești scuze pentru comportamentul greșit, fie, mai grav, te învinovățești doar pe tine pentru nefericirea ta și a partenerului, relația voastră nu este benefică și nici sănătoasă pentru niciunul dintre voi.

Citește în continuare 7 adevăruri despre persoanele care aleg să rămână în relații toxice și motivele cele mai întâlnite pentru care o fac.

1. Te minți singură

Atunci când negi sau ignoiri lucrurile de care ai cu adevărat nevoie, felul în care partenerul tău este cu adevărat sau pur și simplu faptul că nu ești deloc fericită, te minți singură. De fiecare dată vezi doar ceea ce vrei și în rest încerci să cauți scuze și explicații. Minciunile pe care ți le spui singură și celor din jur încep să pară veridice, deoarece încerci cu disperare să convingi că ești fericită în relația ta. Este mai ușor să fii dezamăgită decât să admiți că situația nu este deloc așa cum o vezi tu.

2. Crezi că îți poți schimba partenerul

Ai impresia că îți poți schimba partenerul și îl poți transforma în persoana care ți-ai dori să fie el cu adevărat. Te gândești că indiferent de felul în care era înainte, el se va comporta altfel cu tine. Te gândești la cum ar trebui să arate relația voastră de dragoste, dar ignori faptul că totul este doar un vis și nu realitatea.

3. Simți că nu ești suficient de bună

Simți că nu meriți să fii iubită sau respectată de cei din jur, iar asta înseamnă că nu ai respect de sine. Fie de-a lungul copilăriei tale nu ai fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.