3 Locuri Inedite din România

0

România este cunoscută chiar și la nivel mondial pentru frumusețea sa și numărul larg de locuri unice care merita vizitate. Pe lângă orașele reprezentative pentru cultura noastră vastă, România este, de altfel, predominată de natură care ia forme unice și extraordinar de frumoase.

Unele locuri din România sunt cunoscute de un număr mai larg din populație dar, sunt și altele care chiar dacă sunt unice, sunt mai puțin populare. În acest articol vom surprinde trei locuri inedite din România, indiferent de popularitatea acestora.

Cascada Bigăr

Chiar dacă cunoscută la nivel mondial că fiind una dintre cele mai unice cascade din lume, Cascada Bigăr nu este chiar atât de populară în rândul românilor. Cascada Bigăr din Caraș-Severin este unică în lume când vine vorba de modul în care apa sa cade, această atrăgând un număr tot mai mare de turiști în fiecare an.

Cascada este constituită dintr-un izvor subteran care se scurge pe un con acoperit cu mușchi la o înălțime nu foarte mare de 7-8 metri dar, cu siguranță foarte spectaculoasă. Frumusețea cascadei a fost recunoscută la nivel internațional de către jurnale de călătorii renumite, această fiind considerată că una dintre cele mai frumoase și unice cascade din lume.

Bigăr, atât cascada, cât și izvorul merită vizitate mai des chiar și de către români, această locație fiind un monument al naturii.

Cazinoul din Constanța

Chiar dacă este cunoscut de către un număr mai mare de oameni, Cazinoul din Constanța, inaugurat în 1910 merită mai multă atenție din partea publicului. Acesta reprezintă un simbol pentru orașul Constanța, fiind construit pe coasta Marii Negre într-un stil similar cu faimosul cazino Monte Carlo.

Fiind localizat în cel mai important port din România, cazinoul a fost o atracție în Europa, bucurându-se de o audiență formată din regalități și aristocrați. Aceștia se adunau în cadrul faimosului cazino pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.