18 femei celebre care ne-au schimbat percepția despre frumusețe

0

Încă din copilărie, suntem expuse la imaginea frumuseții impuse de societate și odată cu trecerea timpului, acea imagine se schimbă, în funcție de experiențele pe care le avem.

Și trebuie să recunoaștem faptul că de-a lungul anilor mai multe femei au constituit pentru noi o reală sursă de inspirație, de la Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Meryl Streep, până la vedetele de la Hollywood din zilele noastre, cum ar fi Beyoncé sau Gigi Hadid. Așadar, iată o listă cuprinzătoare cu 18 femei care ne-au inspirat de-a lungul timpului prin frumusețea lor:

1. Janet Leigh (1960)

Janet Leigh a fost o actriță extrem de cunoscută în anii ’60. Cel mai de succes rol al ei a fost în filmul de groază Psycho, când a interpretat-o pe Marion Crane.

2. Audrey Hepburn (1961)

Din lista noastră nu putea lipsi Audrey Hepburn, care a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru tot ceea ce înseamnă frumusețe, naturalețe, dar și eleganță. Unul dintre filmele reprezentative cu Audrey Hepburn va rămâne Breakfast at Tiffany’s, în care ea a purtat faimoasa rochie neagră.

3. Elizabeth Taylor (1963)

O altă sursă de inspirație pentru stilul personal este și Elizabeth Taylor. În anul 1963, ea a apărut în filmul Cleopatra, fiind unul dintre filmele cu cel mai mare buget de la acea vreme.

4. Farrah Fawcett (1976)

Farrah Fawcett a fost o actriță emblematică a anilor ’70. Ea a rămas  în atenția publicului datorită rolului pe care l-a interpretat în filmul Charlie’s Angels.

5. Olivia Newton-John (1978)

Olivia Newton-John este o cântăreață de origine americană. În anul 1978, ea a interpretat-o pe Sandy în filmul Grease, devenind atunci una…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.