Vrei să trăiești mai bine? 7 lucruri de care nu ar trebui să-ți pese în viață

0

Ți-ai propus să trăiești mai bine, mai frumos și mai sănătos, inclusiv emoțional? Ei bine, pentru asta e necesar să-ți faci curățenie în gânduri! Pentru că, în final, gândurile pe care le avem ne fac să simțim anumite emoții și să ne comportăm într-un anume fel. Iar ceea ce prețuiești se poate să fie cât se poate de toxic pentru tine.

Nu trebuie să arăți perfect!

Fiecare persoană are parte de o anumită moștenire genetică, ce aduce plusuri și minusuri legate de felul în care arată. Dar trup perfect nu are nimeni! Pe lângă asta, îmbătrânirea lasă urme la nivelul feței sau a corpului. Crezi că vedetele de la Hollywood arată mereu impecabil, așa cum le vedem pe covorul roșu? În niciun caz! Și ele au riduri, burtă, celulită ori dinți strâmbi. Iar imperfecțiunea are farmecul ei. Menține-te sănătoasă, respectă-ți corpul și fă pace cu tine acceptându-ți defectele.

Lasă trecutul în spate

Viitorul nu știi ce aduce, trecutul nu poate fi schimbat. Ce îți rămâne? Să te bucuri de prezent! Cum poți face asta dacă tu constant faci un balet între amintirile ce par dintr-o viață anterioară? Fă pace cu trecutul și îngroapă-l, la propriu! Ia un obiect care consideri tu că reprezintă legătura ta cu trecutul (de exemplu o papiotă, un ghem) și îngroapă-l în pământ, undeva departe de casa ta.

Să trăiești mai bine, fără regrete

Regretele sunt și ele legate de trecut. Ai o baghetă magică sau o mașină a timpului care-ți permite să schimbi firul evenimentelor? Nu. Deciziile tale nu au fost bune sau rele, ci pur și simplu alegerea din acel moment. Nu te simți confortabil cu rezultatul? Consideră deciziile o modalitate de explorare a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.