Vrei să te împaci cu fostul iubit? Iată 6 pași simpli pe care îi poți face

0

Dacă ți se părea imposibil să te împaci cu fostul iubit, iată că nu este deloc așa. Cu toate trecem, la un moment în viață, printr-o despărțire. Fie că unele sunt mai dureroase și lasă semne destul de adânci asupra psihicului tău, alte despărțiri sunt premeditate și nu vin precum o surpriză pentru tine.

Motivele unei despărțiri sunt multiple, de la infidelitate, incompatibilitate, sau pur și simplu vă dați seama că nu aveți aceleași idealuri pentru care să fiți împreună. După o despărțire, urmează o perioadă în care ești confuză, vrei cu orice preț să vorbiți, să îl vezi, având totuși speranța că vă puteți împăca.

În toată perioada de după despărțire, te gândești care sunt modalitățile prin care vă puteți împăca. Fie îi dai mesaje din oră în oră sau alegi să îi dau doar unul pe zi, important este să îți dai seama dacă vrei cu adevărat să mai fiți împreună sau este doar un sentiment confuz pe care îl ai pe moment.

Dă-ți voie la o perioadă de pauză și gândește-te intens la toate motivele pentru care îl iubești. Ia în considerare și motivele pentru care s-a ajuns la despărțire și pune-le în balanță. Totuși, nu te grăbi la o decizie. Discută foarte clar cu el și fă-i cunoscută intenția de a vă împăca.

Așa că, dacă încă îl mai iubești și regreți faptul că v-ați despărțit, iată ce ar trebui să faci:

1. Lasă-i spațiul necesar

Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să îi dai în mod constant mesaje pe toate platformele sociale. Nu spunem acum că ar trebui să îl blochezi, dar ar fi bine ca măcar imediat după ce v-ați despărțit, să încerci să nu îi mai niciun mesaj. Chiar dacă îți va fi greu, el va aprecia mult…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.