Vrei să fii cu adevărat fericită? 7 lucruri la care să renunți în 2020

0

Vrei să fii cu adevărat fericită? Să fim sincere, orice proces de schimbare presupune… renunțarea. Când îți schimbi look-ul arunci hainele vechi și îți cumperi unele noi, te tunzi, îți schimbi culoarea părului. Chiar și acasă, vrei mobilă nouă? Cea veche trebuie să dispară.

Iar când discutăm de o schimbare la nivel interior, al modului în care gândim și în care ne raportăm la oameni… situația este similară: înlocuim obiceiuri vechi cu unele noi.

Din start te avertizăm că este posibil să nu-ți iasă din prima și e foarte în regulă să fie așa. Dă-ți timp, fii blândă și înțelegătoare cu tine. Important e să perseverezi și să încerci să respecți noile reguli care te ajută să nu te mai autosabotezi, să te iubești mai mult.

1. Renunță să le mai faci pe plac tuturor

Oare ce se ascunde în spatele acestui comportament? Poate o teamă de singurătate, de a fi respinsă, poate așa ai învățat că se manifestă dragostea punându-i pe alții pe primul plan. Însă încearcă să privești dintr-o perspectivă ușor matematică, de costuri și beneficii. Făcându-le pe plac tuturor, da, te simți acceptată, dar asta aduce cu sine și o oboseală fizică și psihică, frustrare, dezamăgire când nu primești înapoi același comportament, iar nevoile tale emoționale nu sunt împlinite de nimeni, nici măcar de tine. Nu uita, cea mai importantă persoană din viața ta ești chiar tu!

2. Cum să fii cu adevărat fericită? Nu mai trăi în trecut

Cum ai putea să te bucuri de prezent și de tot ce oferă el mai frumos când tu trăiești în trecut? Mai mult, e foarte posibil ca nici măcăr să nu vezi lucrurile bune care ți se întâmplă, atâta vreme cât tu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.