Vietnam – Locul unde visele nu au părut nicicând mai reale

0

Asia este un continent aparte care surprinde prin fiecare colțișor al său. Trecem prin Vietnam, una dintre țările cu care acest continent se poate mândri. Vorbim despre cultură la superlativ, despre un loc colorat plin de istorie și tradiție dar și de peisaje extraordinare ce încep de la vârfurile munților, ajung în golfuri superbe și mai apoi pe plajele fascinante. Această țară se poate imagina doar dacă ne uităm la o paletă întreagă de culori.

Vietnam este o țară ce combină armonios peisajele rurale cu zonele urbane, o țară în care natura domină prin parcurile naționale sau în Golful Ha Long, iar gastronomia extrem de bine definită cucerește inimile tuturor oamenilor. Dacă dintotdeauna te-ai întrebat cum ar fi să vizitezi această țară, ei bine sunt aici ca să îți prezint o parte din locurile pe care vei vrea neapărat să le vizitezi.

Golful Ha Long – Vietnam

Așa cum am menționat și mai sus, una dintre principalele atracții ale aceste minunate țări este simbolizată de Golful Ha Long. Acest golf îți oferă o panoramă ce se numără printre cele mai extraordinare din lume. Se întinde puțin peste 1.500 de kilometric și este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Speciile foarte rare de plante și animale ce trăiesc în miile de insule din calcar alcătuiesc acest loc desprins din vis. Majoritatea localnicilor l-au denumit Golful Dragonului Zburător deoarece aceste insule sunt pline de vegetație și străpung apele limpezi și cristinale precum dinții unui dragon.


Pentru a vă bucura de această priveliște fantastic vă recomand să străbateți stâncile pe o barcă.

Ho Chi Minh – Vietnam

Dacă nu sunteți înnebuniți după orașele foarte mari, atunci cea mai bună alegere pentru dumneavoastră este cu siguranță Ho Chi Minh. Este un orășel de mici dimensiuni unde se adună foarte multă lume. Este un loc cu străzi foarte aglomerate, pline de restaurante și magazine. Ho Chi Minh se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.