Veștile bune de care toți avem nevoie în această perioadă

0

Este de la sine înțeles că în ultimul timp ne-am interesat extrem de mult de coronavirus și de evoluția acestui virus care a creat o panică în întreaga lume.

Multe țări au luat măsuri drastice și au declarat stare de urgență, cum este și cazul României pentru a preveni răspândirea virusului. În acest context s-au închis școli, restaurante, hoteluri, cafenele, saloane de înfrumusețare și cluburi. În fiecare zi, numărul cazurilor confirmate în zonele de risc, și nu numai, crește considerabil, ceea ce ne poate împiedica să ne mai orientăm și către alt tip de informații.

Este normal să ne simțim copleșiți și anxioși de valul de informații privind pandemia de coronavirus, însă în această perioadă de incertitudine, ar trebui să apreciem acțiunile inițiate de diverse persoane, celebrități sau chiar companii importante, care și-au concentrat atenția și către persoanele afectate și vulnerabile.

1. Chiara Ferragni a donat 250.000 de euro

Odată cu declanșarea epidemiei de coronavirus, transformată ulterior în pandemie, au apărut și voci care blamau creatorii de conținut sau influencerii de faptul că nu vorbesc despre asta, nu donează și trec pe lângă acest subiect. Ei bine, celebrul blogger de modă Chiara Ferragni a decis să lanseze o campanie de strângere de fonduri chiar pe contul personal de Instagram. A donat personal peste 250.000 de euro mai multor spitale din Napoli și Milano.

2. Donatella și fiica ei, Allegra Versace Beck, au donat 200.000 de euro

Mai multe case de modă s-au implicat în ajutorarea persoanelor afectate de coronavirus. Iar un exemplu în acest sens îl constituie Donatella Versace care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.