Vedetele, supărate pe Instagram după ce au pierdut milioane de urmăritori

0

Utilizatorii aplicației au observat o scădere a numărului de urmăritori, printre aceștia aflându-se și Ariana Grande, care ar fi pierdut nu mai puțin de trei milioane de urmăritori. Astfel, artista a scăzut de 145 la 142 milioane de followeri, potrivit The Independent.

Și actrița britanică Joan Collins a transmis pe Twitter că nu va mai publica nimic pe Instagram, după ce a pierdut 3.000 de urmăritori.

Vedeta de televiziune Scarlett Moffatt a publicat, la rândul său, un mesaj pe Twitter întrebând: „De ce Instagram pur și simplu elimină 200.000 de urmăritori la toată lumea?”

Și celebrul stilist american James Charles a dezvăluit că a pierdut o jumătate de milion de urmăritori ai contului său de Instagram.

Până și Palatul Kensington, pagina oficială a Prinților William și Harry și a soțiilor lor, Meghan și Catherine, au anunțat că se confruntă cu o scădere a numărului de urmăritori pe Instagram. Mai exact, aceștia au pierdut peste noapte 150.000 de urmăritori.

Inițial, mai mulți utilizatori au speculat că această problemă ar fi cauzată de o acțiune de eliminare a conturilor false sau de tip „bot”, însă platforma deținută de Facebook a indicat că această scădere a numărului de urmăritori nu este rezultatul unei acțiuni de epurare a conturilor false.

Suntem conștienți de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.