Vedete care au decis să se radă în cap și au arătat spectaculos după această schimbare

0

Trebuie să recunoaștem că suntem adeptele schimbărilor, oricare ar fi ele. Ne plictisim destul de repede de aspectul părului nostru și vrem mereu să îl tundem, să îl vopsim, să ne mai facem câteva șuvițe, să îl îndreptăm, să îl ondulăm, însă o schimbare cu adevărat radicală este rasul în cap. 

Chiar dacă te poate speria la început această schimbare, află că te poți inspira de la vedetele de la Hollywood care au decis să facă acest pas, fie că au fost nevoite să facă asta doar pentru un rol dintr-un film sau au simțit nevoia unei schimbări în viața lor. 

Există și prejudecăți conform cărora femeile cu părul scurt nu sunt feminine, însă parul scurt nu are nicio legătură cu acest. Atitudinea este cea care contează și dictează întreaga noastră stare de spirit.

1. Cara Delevingne

Cara Delevigne a fost nevoită să se radă în cap pentru rolul din filmul Life in a Year. Ea interpreta rolul unei fete care avea cancer. Chiar dacă nu a fost de acord la început, ea a îmbrățișat ulterior această schimbare.

2. Kristen Stewart

Kristen Stewart este o altă vedetă care s-a ras în cap pentru un rol dintr-un film. Ea a jucat rolul unui inginer care lucra pe o platformă petrolieră în filmul Underwater.

3. Amber Rose

Amber Rose a făcut această schimbare cu mulți ani în urmă. Pe lângă asta, o prietenă i-a spus că ar arăta ridicol, însă cu timpul ea a demonstrat faptul că i se potrivește această schimbare.

4. Jessie J.

În anul 2013, Jessie J a făcut o schimbare radicală de look și s-a ras în cap. Motivul din spatele acestei alegeri sprijinul acordat organzației caritabile „Comic Relief.”

5. Charlize…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.