Unica martie 2019, prima copertă cu Lavinia Pîrva însărcinată

0

Cu siguranță, pentru Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., primăvara aceasta este unică! Lavinia este însărcinată și fericită și urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul verii. Află din paginile revistei ce emoții are viitoarea mamă și cum este relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Tot despre mame și copii este vorba și în articolul dedicat Atenei Boca, fondatoarea LaPrimulBebe, cel mai mare grup de mame din România de pe Facebook și singura bursieră româncă la Facebook Community.

Nu rata interviul cu frații Bogdan și Ștefan Iancu, doi actori tineri și extrem de talentați, pe care îi poți vedea jucând în această perioadă în filmul “Oh, Ramona” (Bogdan) și în serialul “Vlad”, difuzat de Pro TV (Ștefan).

Dacă e martie, e ediție cu tendințe de modă și frumusețe! Admiră în paginile revistei cele mai importante trenduri în domeniu, așa cum au fost ele prezentate pe podiumurile din capitalele modei, dar și cum le poți adopta în ținutele tale, prin intermediul pieselor vestimentare din magazine și de la creatorii români.

Beauty editorul revistei Unica ți-a pregătit un articol special, dedicat somnului de frumusețe și produselor care ajută pielea să se regenereze mai bine în timpul  nopții. E un “must read”, te asigurăm!

Unica martie 2019 îți prezintă și o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.