Un model musulman, prima femeie din lume care apare cu hijab și burkini în Sports Illustrated Swimsuit FOTO | Străine, Vedete

0

După apariția în această revistă, Halima a declarat că nu s-a simțit niciodată cu adevărat reprezentată de femeile pe care le vedea în reviste sau la televizor.

Am crescut în SUA, dar nu m-am simțit niciodată reprezentată corect, pentru că răsfoiam reviste, dar nu vedeam niciodată o femeie purtând hijabul”, a afirmat tânăra, citată de CNN.

Aden a scris istorie și în anul 2016, când a devenit prima concurentă la Miss Minnesota care a intrat în competiție purtând hijabul și a ajuns până în semifinalele concursului.

Sunt atât de multe femei musulmane care simt că nu se potrivesc cu standardele uzuale ale societății privind frumusețea. Vreau doar ca ele să știe că e în regulă să fii diferită, poți fi frumoasă și dacă ești diferită”, a spus atunci modelul.

Halima este de origine somaleză și americană. Ea a crescut într-o tabără de refugiați din Kenya înainte de a se muta cu părinții ei în Statele Unite, la vârsta de 7 ani.

„Mă tot gândesc că atunci când aveam șase ani eram în aceeași țară, dar într-o tabără de refugiați. Am trăit visul american…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.