Tudor Oprișan din serialul „Vlad”, actor la 10 ani.

0

Are 10 ani și jumătate, a făcut reclame de la o vârstă fragedă, are în palmares roluri în filme românești, dar și într-o producție americană, iar de 3 ani studiază actoria.

Tudor Oprișan ne-a dezvăluit cum a ajuns în rolul lui Matei Dragomir și ne-a povestit despre aparițiile sale în „Las Fierbinți”, dar și despre alte proiecte în care este implicat.

Libertatea: Cum a fost la casting pentru serialul „Vlad”? Cum ți-ai controlat emoțiile?
Tudor Oprișan:
Sincer, nu am avut emoții, nici nu îmi dădeam seama foarte bine pentru ce dau castingul. Nu știam dacă este doar pentru o reclamă sau pentru film. Nici nu m-am gândit că poate fi vorba despre un serial. Am dat castingul pe o scenă în care mă jucam pe tabletă și vorbeam cu „mama mea” într-o cameră de hotel. Ce e foarte tare este că apoi aceasta a fost chiar ultima scenă cu mine care s-a filmat pentru sezonul 1.

Câți candidați s-au prezentat pentru rol?
Nu știu exact câți, am înțeles că în jur de 14, știu doar că am rămas doi sau trei și am așteptat rezultatul final cam două zile.

Cum te înțelegi cu părinții din serial? Ce sfaturi ți-au dat actorii?
Mă înțeleg foarte bine cu amândoi! Olimpia Melinte, mama mea din serial, e mereu grijulie și e foarte caldă. Andrei Aradits, tatăl meu, mă învață…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.