Triciclete: ghid pentru alegerea celui mai bun triciclete pentru copii

0

Toți părinții sunt foarte încântați să cumpere prima tricicletă pentru micuții noștri. Poate se datorează faptului că mulți dintre noi încă ne amintim cât de distractivă este o tricicletă.

Aspectul de emoție de pe fețele lor atunci când se plimbă pe o tricicletă pentru prima dată este neprețuit. Este unul dintre acele momente care rămân cu tine pentru totdeauna.

Tricicleta este cel mai bun exemplu de jucărie tradițională care nu numai că nu se demodează, dar a și știut perfect să se adapteze noilor vremuri. Tricicletele de astăzi nu sunt ca cele de înainte. Trebuie să alegeți dintre sute de modele de diferite materiale, forme, caracteristici și prețuri.

Lucrul bun că există atât de multe oferte și cu siguranță vei găsi o tricicletă pentru copii care să se potrivească nevoilor și gusturilor tale și ale micuțului tău. Lucrul rău este că poate fi dificil să alegi una. Este ușor să te pierzi printre atâtea opțiuni.

Important este să știi clar ce ai nevoie, ce îți oferă piața și care ar trebui să fie caracteristicile de bază pe care ar trebui să le ceri la o tricicletă pentru copii. Cu toții știm că dacă alegem o tricicleta pentru băieți va fi una albastră, iar pentru fete cu siguranță vom alege o tricicleta roz, dar totusi haideți să vedem si alte aspecte care contează în alegerea unei triciclete:

Ce ar trebui să ții cont atunci când alegi o tricicletă pentru copii

Mersul cu o tricicletă este o experiență fascinantă pentru copii, dar poate fi și periculoasă dacă nu este cea potrivită. Vă explicăm cum să alegeți tricicleta perfectă:

Vârstă

Este primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o tricicletă pentru copii. Trebuie să fie una adaptată vârstei și înălțimii lui.

Majoritatea producătorilor de triciclete, cel puțin cei de încredere, indică clar intervalul de vârstă pentru care este indicată fiecare dintre modelele lor. În mod normal o indică în ani, în greutatea pe care o suportă și în centimetri.

Dacă micuțul tău este mai înalt sau mai scund decât majoritatea copiilor de vârsta lor, ține cont de asta, pentru că ar putea avea nevoie de o tricicletă mai mare.

Stabilitate

Stabilitatea este caracteristica fundamentală pe care ar trebui să o ai în vedere la o tricicletă. Este un vehicul special conceput pentru copiii care incă nu stăpânesc echilibrul pentru a merge pe bicicletă cu sau fără pedale, prin urmare, au nevoie de această stabilitate mai presus de orice.

Asigurați-vă că cele trei roți se sprijină perfect pe sol. Cei mici efectuează uneori manevre imposibile și o tricicletă de proastă calitate sau slabă îi poate face să cadă.

Chiar dacă alegi o tricicletă foarte sigură și stabilă, nu poți garanta niciodată că micuțul tău nu va suferi un accident sau cădere. De aceea, vă recomandăm să cumpărați o cască, genunchiere și cotiere în același timp cu tricicleta.

De asemenea, este important să nu-ți iei ochii de la el când merge cu tricicleta sau să-l lași să se îndepărteze prea mult. Trebuie să fie mereu la vedere, conform bebelux.

Durabilitate

Cand vorbim de durabilitate, nu ne referim doar la achizitionarea unei triciclete pentru copii rezistenta, ci vrem să subliniem necesitatea de a gândi înainte de a cumpăra tricicleta cât timp intenționați să o folosească copilul dumneavoastră.

Dacă vrei o tricicletă ca pas intermediar între un ride-on și o bicicletă fără pedale sau cu roți de antrenament, de exemplu, nu va trebui să ceri prea mult de la o tricicletă.

Cu toate acestea, astăzi aveți opțiuni foarte interesante pe piață, cu durabilitate mult mai mare. Triciclete evolutive pot fi folosite mai mult de trei ani, deoarece se adaptează în moduri diferite fiecărei etape a micuțului tău.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.