Tratamente pentru TEN cu efect imediat

0

Vrei ca tenul tău să arate perfect tot timpul? Ține cont de cele mai eficiente tratamente! Când nici nu te aștepți, te trezești cu o problemă a tenului; ba, mai mult, cu timpul, tenul se ridează. Încerci tot felul de cosmetice, dar rezultatele nu sunt spectaculoase. Iată care sunt tratamentele pe care le poți face acasă și dau cu adevărat rezultate!

Problemă: Ten tern, machiajul nu ajută
Soluție: demachierea
Machiajul poate fi aliatul nostru, dar doar pe timpul zilei; peste noapte, el astupă porii, împiedicând pielea să respire, iar lipsa oxigenării la nivel cutanat încetinește procesul de regenerare a țesuturilor, iar celulele moarte formează un strat consistent.
Orice demachiant ai avea, este foarte bun. Aplică-l pe față cu o dischetă de bumbac și masează ușor pielea, circular, astfel încât să antrenezi în emulsie particulele de fard, de praf, grăsimea naturală și celulele moarte. La sfârșit, clătește cu apă. Vei constata că tenul va arăta mult mai bine dimineața!

Problemă: Ten gras, încărcat și cu pori dilatați
Soluție: exfolierea
Este esențială pentru menținerea pielii curate, luminoasă și pentru ca celelalte tratamente să aibe efect maxim. Prin exfoliere, pielea scapă de celulele moarte, iar tenul este stimulat să se regenereze, procesele de hrănire și producția de colageni fiind dinamizate. Pentru exfoliere, folosește tărâțe de grâu, mălai sau frunze de ceai verde, toate ușor umezite, astfel încât să nu agresezi tenul, ci doar să-l cureți. Acest tratament se recomandă săptămânal.

Problemă: Iritații, coșuri
Soluție: detoxificarea tenului
Schimbă fața de pernă mai des; nu mai folosi produse care usucă excesiv și încearcă masca de argilă roșie, care are rol de detoxificare a pielii. Tenul este curățat de îndată, iar inflamațiile – calmate și diminuate major. Trebuie aplicătă zilnic, până la dispariția problemei. La fel de bun este uleiul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.