Tot ce trebuie sa stii despre manichiura cu Dip Powder

0

Daca esti ca si mine, o femeie care vrea mereu ca tusul sa fie perfect, pe care o enerveaza atunci cand rujul depaseste linia buzelor sau cand oja sare cat de putin de pe o unghie, vrei sa faci tot ce e posibil ca aceste lucruri sa nu se intample.

Tusul, rujul si machiajul ochilor merg retusate mai usor, insa ce sa faci cand oja sare de pe o unghie si programarea la manichiurista este peste o saptamana si jumatate? Genul asta de situatii sunt greu de controlat si parca vin fix atunci cand iti doresti mai putin.

Asta am patit eu luna trecuta, chiar la redactie, cand dupa ce mi-am spalat cana de cafea am ramas fara jumatate din oja la degetul aratator. Am trecut printr-o multitudine de stari, eram foarte nervoasa si frustrata pentru ca se intamplase chiar in ziua in care trebuia sa ajung la o lansare de parfum. Iar la o lansare a unui parfum celebru nu te duci asa, oricum, si mai ales nu te duci cu o manichiura ciobita.

I-am povestit unei colege ce mi s-a intamplat si daca vrea ea sa se duca in locul meu. Desigur, a ras. Rasul ei m-a calmat putin si m-a fcaut sa imi dau seama ca exagerasem. Mi-a spus ca nu o sa se observe si mi-a recomandat sa incerc dip powder Romania pentru ca ea doar cu acest produs isi face unghiile de cateva luni bune si chiar si dupa 4 saptamani nu i-a sarit de pe unghii. Zis si facut, chiar atunci i-am cerut numarul manichiuristei ei si mi-am facut programare ca sa incerc dip powder unghii. Am fost o norocoasa, tocmai ce o alta clienta isi anulase programarea pentru a doua zi, asa ca i-am luat eu locul.

Dana, tehnicianul de unghii la care am ajuns, a avut grija sa curete oja deja existenta cu acetona si sa netezeasca patul unghiei cu un buffer electric. Dupa ce a dat o forma unghiilor, a aplicat o baza si mai apoi mi-a aratat cateva recipiente cu pudra colorata din care sa imi aleg. Atunci am inteles ce este de fapt dip powder kit – o pudra colorata fina care m-a cucerit. Spre surprinderea mea, procesul a fost unul foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.