Tot ce ai nevoie să știi despre pudră. Când și cum o folosim

0

Care se potrivește tenului meu? Când trebuie să o aplic? La finalul machiajului sau înainte de a utiliza iluminatorul și blush-ul? Toate acestea sunt întrebări pe care poate și tu ți le-ai pus la un moment dat, așa că te-ai decis ca mai bine să o scoți de tot din kit-ul tău de make-up.

Așadar, dacă și pentru tine alegerea dar și folosirea corectă a unei pudre reprezintă o reală provocare, uite ce ar trebui să știi:

De ce este nevoie să folosești o pudră?

Pentru început, cu toate că machiajul mat nu mai este tocmai printre preferatele trendului acestui an, este o diferență mică între o strălucire naturală, controlată, care să dea un aspect sănătos și glowy al tenului și un ten gras, cu exces de sebum. Așadar, folosirea unei pudre te va ajuta să scapi de această problemă supărătoare, sebumul, fără însă să îți dea acel efect de mască. Ai observat și tu cum uneori anticearcănul sau fondul de ten obișnuiesc să se adune între liniile fine de sub ochi sau riduri? Nimeni nu își dorește acest lucru, așa că o pudră te poate ajuta în această direcție, ca să nu mai acumulezi produs în acele zone. De asemenea, poate diminua aspectul porilor dilatați.

În plus, dacă utilizezi pudră peste fardul de pleoape, acesta va căpăta mai multă rezistență, păstrându-se intact pentru mai multă vreme. Sau poate fi o metodă bună de a corecta anumite greșeli de make-up. De exemplu, dacă te-ai dat cu prea mult blush, utilizarea unei pudre va mai ascunde din intensitatea acestuia, oferindu-ți un look mai natural.

Care este diferența dintre pudra pulbere, compactă și cea de fixare (setting)

Pudra pulbere este formată din particule foarte mici și de obicei oferă o acoperire mică. Dezavantajul acestei pudre este că în majoritatea cazurilor, prin spațiile recipientului iese mereu o cantitate prea mare de produs. Așadar, înainte de a o folosi,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.