Top 5 hoteluri din Mauritius

0

Recent, m-am bucurat de o vacanță de vis cu Eturia într-o colț de lume exotic, cald, primitor, cu bucate condimentate și parfum de rom, cu locuri interesante de vizitat, cu sute de tipuri de zahăr din trestie și o istorie fascinantă. Știu, această exprimare pare clișeistică, pentru că noi, cei cu climă temperat-continentală, suntem ușor de impresionat cu ape turcoaz, palmieri și vreme însorită în toiul iernii. Însă am descoperit că Mauritius e mai mult decât atât. Poate fi raiul pe Pământ. Dar poate fi si o experință mai slabă decât o vacanță cinsită în Grecia, dacă hotelul este ales într-un mod neinspirat (crede-mă, am văzut cu ochii mei).

Însă hotelurile selectate de agenția Eturia îndeplinesc toate exigențele, indiferent de prioritățile și hobbie-urile tale. Dintre toate locurile vizitate, am ales 5 hoteluri extrem de diferite, însă la fel impresionante, fiecare în stilul ei. Un lucru îți pot garanta: indiferent la care ajungi, vei fi întâmpinat cu prosoape reci, parfumate și umede, pentru a te răcori și cu o băutură fructată, îndulcită de zahăr din trestie. Din toate, îți poți alege unul pe placul tău, fie că ești pasionat de kitesurfing, de sustenabilitate și veganism, de golf și grandoare, sau îți place să te îmbraci la patru ace în fiecare seară. Pentru că cele mai frumoase vacanțe sunt cele personalizate, în care singura ta grijă să fie deznodământul din cartea preferată.

Sustenabilitatea e în detalii

SALT of Palmar este un boutique hotel pentru care sustenabilitatea, designul minimalist dar colorat, respectul față de cultura locală și, nu în ultimul rând, meniul vegan friendly,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.