Top 3 cocktailuri de Revelion cu care să-ți răsfeți invitații la început de an

0

De Revelion, nu trebuie să fii barman neapărat pentru a-ți surprinde invitații cu cocktailuri savuroase. Important este să cunoșți preferințele în materie de băuturi alcoolice ale celor alături de care întâmpini Anul Nou și să ai în barul de acasă licori de calitate pe care să le folosești la prepararea mix-urilor delicioase, fie că vorbim despre rom, vodkă, gin, tequila, whisky sau lichior.

Amatorilor de rom le poți pregăti un cocktail celebru, pe care cu siguranță nu-l vor putea refuza: Mai Tai. Ingredientele pe care este bine să te asiguri din timp că le ai în casă sunt: 45 ml rom alb, 45 ml rom brun, 25 ml triplu sec, 60 ml suc de ananas, 15 ml suc de portocale, 15 ml suc de lămâie, 10 ml suc de lime și o linguriță de zahăr brun. Exceptând romul brun, toate ingredientele se amestecă bine într-un shaker, se toarnă într-un pahar umplut pe jumătate cu gheață, iar apoi se adaugă romul brun.

Un alt cocktail celebru, potrivit de data aceasta pentru amatorii de tequila, este Margarita, care conține 30 ml de tequila, 10 ml triplu sec, 4-5 cuburi cuburi de gheață, sucul de la un lime și sare. Exceptând ultimele două ingrediente, toate celelalte se adaugă într-un shaker și se agită până când gheața se topește. Paharul potrivit se umezește cu sucul de lime, apoi se așază într-o farfurie cu sare, astfel încât aceasta să se lipească de pahar. Se adaugă conținutul mixat. Rămâne doar să-ți foloseșți imaginația pentru decor și să te pregăteșți pentru un alt cocktail, și mai ușor de preparat, dar extrem de apreciat de amatorii de vodkă.

Cocktailul Black Russian se prepară din 35 ml vodkă și 15 ml lichior de cafea, care se amestecă în ordinea ingredientelor. Tot ce mai trebuie să faci este să aștepți reacția celui/celei care îl va savura!

Să-ți surprinzi invitații de Revelion cu o băutură pe placul lor este mai simplu decât ai fi crezut! La fel de simplu este și să te aprovizionezi cu „materia primă” alegând să comanzi băuturile potrivite de la magazinele online de băuturi alcoolice, care au de sărbători o gamă variată de licori la prețuri mici și livrare rapidă! Alegeri inspirate și petrecere frumoasă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.