Top 15 filme de Crăciun, pe care adulții trebuie să le vadă (după ce au trimis copiii la culcare)

0

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej excelent pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie și să apreciem cât mai mult aceste momente.

Iar cel mai bun mod prin care să te relaxezi în vacanța dintre sărbători, după un an plin de evenimente, este să te uiți la un film, fie că alegi să te uiți alături de prieteni, familie sau chiar partener. Dacă ești adepta comediilor, atunci cu atât mai mult vei găsi în lista noastră un film pe care să îl vizionezi.

Iată care este selecția noastră a celor mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun, și nu numai:

1. „Love Actually” (2003)

Love Actually este o comedie romantică excelentă pe care trebuie în mod cert să o urmărești alături de partenerul tău. Filmul surprinde poveștile de dragoste pe care le trăiesc mai multe cupluri. Fiecare dintre ei trăiește în mod diferit iubirea și dezamăgirea, chiar în preajma Crăciunului.

2. „Die Hard” (1988)

Filmul Die Hard îl surprinde în rolul principal pe Bruce Willis, care interpretează rolul unui detectiv din New York. El are o misiune extrem de importantă, și anume vrea să își salveze fosta soție de un terorist german. Întreaga acțiune are loc în perioada Crăciunului.

3. „Black Christmas” (1974)

Dacă îți plac filmele horror, atunci în mod cert vei aprecia producția Black Christmas, care este unul dintre filmele clasice de groază. Filmul ne arată povestea unui criminal care ucide un grup de studente.

4. „Kiss Kiss Bang Bang” (2005)

Filmul Kiss Kiss Bang Bang este bazat pe romanul Bodies Are Where You Find Them scris de Brett Halliday. Inițial, aflăm din film povestea unui hoț care ajunge să dea o probă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.