Top 15 cele mai amuzante filme apărute de-a lungul timpului

0

Comediile sunt o sursă excelentă de a te relaxa, mai ales după ce ai avut o perioadă mai agomerată. Iar în cazul în care te întrebai care sunt cele mai bune comedii, ți-am pregătit o listă cuprinzătoare a celor mai amuzante filme care au apărut de-a lungul timpului.

Și totuși, chiar dacă nu ești o fană a comediilor, cu siguranță te poți inspira din lista noastră:

1. The Hangover (2009)

La o petrecere a burlacilor întotdeauna vor avea loc și evenimente mai neobișnuite. Același lucru se întâmplă și în filmul The Hangover, în care Doug, alături de cei trei prieteni ai săi merg până în Las Vegas pentru a avea parte de o petrecere a burlacilor cu adevărat spectaculoasă.

2. This Is Spinal Tap (1984)

Dacă ești o fană a muzicii rock, atunci filmul This Is Spinal Tap ți se potrivește. Filmul spune povestea unei trupe rock care vrea să se reinventeze și să ocupe primele poziții pe care le avea mai cu mult timp în urmă.

3. Airplane! (1980)

Filmul Airplane spune povestea unui pilot care în timpul unui zbor, el are un virus și trebuie să găsească o soluție prin care să ajungă în siguranță la destinație. În cele din urmă, și pasagerii vor lua virusul, iar dorința de a-i duce la destinație e cu atât mai mare.

4. Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Austin Powers: Internationl Man of Mystery spune povestea lui Austin Powers, care e un spion care a reușit să își înfrângă toți dușmanii. Însă, el are parte de o surpriză deoarece dușmanul său, Dr. Evil evadează și astfel, Austin va trebui să îl înfrângă din nou, iar el apelează la criogenie.

5. Waynes World (1992)

Wayne’s World surprinde…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.