Top 12 celebrități care au averi impresionante la o vârstă fragedă

0

Trebuie să recunoaștem că avem nenumărate exemple de celebrități extrem de tinere care au reușit să obțină averi impresionante în urma carierei lor.

Indiferent că au moștenit talentul de la părinții lor sau au vrut să continue afacerile din familie, aceste vedete au continuat să facă ceea ce le face plăcere, fie să cânte, să joace în filme sau să devină faimoase pe rețelele de socializare, ne putem inspira din munca lor.

Așadar, iată care sunt celebritățile extrem de tinere care au averi impresionante:

1. Kylie Jenner

Cu siguranță ai auzit până acum de Kylie Jenner. La vârsta de 21 de ani, ea a lansat o gamă de produse de make-up numită Kylie Cosmetics, reușind să devină una dintre cel mai bine plătite celebrități sub vârsta de 30 de ani. În 2017 ea a avut un venit de 166.5 milioane de dolari. În anul 2019, Kylie Jenner a vândut 51% din acțiunile companiei sale, Kylie Cosmetics pentru suma de 600 de milioane de dolari către Coty.

2. Billie Eilish

Billie Eilish este o tânără artistă extrem de apreciată la ora actuală. La doar 18 ani, ea deține mai multe discuri de platină. Anul acesta a câștigat cinci premii Grammy și a avut un show spectaculos la Premiile Oscar. Datorită succesului de pe YouTube și Spotify, a devenit cel mai bine plătită artistă în 2020. În plus, se pare că documentarul despre viața ei îi va aduce câștiguri în valoare de 25 de milioane de dolari.

3. Millie Bobby Brown

De Millie Bobby Brown sigur ai auzit până acum deoarece ea este celebra actriță care o interpretează pe Eleven în Stranger Things. Ea este cel mai bine plătită actriță din serial, iar pentru fiecare sezon a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.