TOP 10 filme bune despre relații complicate

0

Dacă îți dorești să vezi filme care să mențină suspansul și să aibă o intrigă interesantă, ți-am pregătit aceste 10 filme perfecte în care vei regăsi cele mai complicate situaii ale unei relații.

1. American History X

După o viață complicată, un fost neo-nazist își dă seama că acțiunile lui afectează și viața familiei lui. Este un film intens, care prezintă ce influență poate avea atitudinea unei persoane în viața celorlalți, provocând daune ireparabile.

2. Blue Velvet

Un bărbat simplu dintr-o suburbie devine obsedat de imagine unei artiste dintr-un bar. Această obsesie îl dduce pe tânăr într-o zonă periculoasă, el descoperind mai multe secrete despre viața acestei femei. Blue Velvet este probabil unul dintre cele mai bune filme regizate de David Lynch, explorând o legătură ciudat și în același timp atrăgătoare.

3. Whos Afraid of Virginia Woolf?

Filmul urmărește un cuplu de vârstă mijlocie care trece printr-o criză în relație. Acțiunea filmului devine și mai interesantă când un cuplu tânăr este invitat în casa acestora. Scenele explozive, dialogurile lungi și, mai ales, prezența celor doi actori, Richard Burton și Elizabeth Taylor, fac ca acest film să fie unul pe care trebuie să îl vezi.

4. Sleeping with the Enemy

O femeie sătulă de abuzurile fizice, cât și psihice ale soțului ei decide să își însceneze propria moarte și să se mute într-un alt oraș. Aici își construiește o nouă viață, cunoaște fericirea și începe o nouă relație. Din păcate, această stare nu va ține foarte mult, în viața ei urmând să apară noi complicații.

5. American Hustle

Filmul este inspirat din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.