Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul după diagnosticul pozitiv de coronavirus

0

La cinci zile de când au anunțat că sunt depistați pozitiv cu coronavirus, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au părăsit spitalul din Australia unde se aflau, dar vor rămâne în carantină la domiciliu, mai exact vor locui într-o casă pe care au închiriat-o. Vestea a fost confirmată chiar de reprezentantul actorului.

Cei doi au anunțat săptămâna trecută că au fost depistați cu coronavirus, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare: „Ne simțeam puțin obosiți, ca la o răceală, și aveam niște dureri în corp”, a scris acesta, adăugând și că Rita Wilson avea frisoane. „Ca să facem lucrurile cum trebuie, așa cum e nevoie în lume acum, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor fi, conform declarațiilor actorului, „testați, ținuți sub observație și izolați pentru atâta vreme cât e necesar din punctul de vedere al sănătății și siguranței publice.” Actrița Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani (aceeași vârstă ca și soțul ei, ceea ce îi plasează pe amândoi într-o categorie cu risc ridicat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.