Ți-e teamă de despărțire? Ce ai de făcut în funcție de etapa în care se află relația voastră

0

În timp totul se transformă: tu, el, relația, iubirea. Sentimentele parcurg mai multe etape, iar teama de despărțire este prezentă în fiecare etapă. Să ne imaginăm relația ca pe o eșarfă. Fiecare dintre voi ține un capăt de eșarfă, iar responsabilitatea se rezumă numai la bucata de eșarfă de care ții. Așa e și în relație. Tu ești responsabilă de partea ta de relație, iar în funcție de etapa în care se află cuplul vostru poți acționa punctual.

Teama de despărțire în perioada de îndrăgostire

Amândoi sunteți îndrăgostiți lulea. Visați cu ochii deschiși unul la celălalt, fluturii zburdă în stomac. Când te sună ai palpitații, la fel când îți scrie mesaje. Ai tot felul de fantezii cu el, inclusiv sexuale, iar libidoul tău e mai înalt ca niciodată. Creierul e îmbibat în tot felul de hormoni care te poartă pe nori, prin stări de dor dar și teamă de despărțire. Dacă te va respinge?! Cine și-ar dori să piardă noul obiect al adorației?! În această lună de miere a relației, aveți tendința să fiți fuzionali, să petreceți foarte mult timp împreună, iar orice mică pauză poate fi considerată o declarație de război sau independență. Să nu uităm că nevoia de singurătate este absolut normală.

Pentru amândoi solitudinea este un moment prielnic de a vă pune ordine în gânduri, de a vă ocupa de diverse situații cu care vă confruntați în viața voastră. De asemenea, fuziunea nu trebuie să ducă la încălcarea intimității. Dacă vă vine să stați lipiți, asta nu înseamnă să vă controlați reciproc telefonul, conturile de social media sau mailul. Demonstrează-mi că ești îndrăgostit de mine și arată-mi telefonul – ține de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.