THE WITCHER: noul serial fantasy pe care mulți îl compară cu Game of Thrones

0

Cel mai nou serial fantasy produs de Netflix, The Witcher, și-a construit un fanbase puternic încă de la anunțul că adaptarea cărților va deveni în sfârșit o narațiune vizuală. Cine sunt aceștia? Ei bine, fanii se împart în cei care au citit romanele scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski, cei care au descoperit jocul video The Witcher, și cei pasionați de filmele fantasy, în căutare de noi aventuri și discuții interminabile cu prietenii lor, despre plot twist, prestația actorilor și efectele speciale.

Odată cu publicarea trailer-ului oficial, valurile de opinii au luat cu asalt secțiunile de comentarii și forumurile online, multe dintre ele subliniind entuziasmul unui nou show ce urma să fie binge watched de toți cei curioși. Trecând printre păreri, am observat o grămadă de oameni care aduceau în discuție seria Game of Thrones și cum The Witcher urma să înlocuiască obsesia globală creată de David Benioff și D.B. Weiss.

Acum câteva săptămâni am fost la Londra pentru a pune câteva întrebări actorilor din rolurile principale și producătorilor, care au reușit cu succes să transpună în imagini mitologiile europene prezentate în cărți și au obținut încredere totală din partea lui Andrzej Sapkowski pentru a crea un serial pe placul fanilor genului. În ceea ce privește comparația cu Game of Thrones, Lauren Schmidt Hissrich, creatoarea serialului, spune că a uimit-o asocierea dintre cele două adaptări, din simplul motiv că narațiunea este complet diferită, însă speră ca The Witcher să prezinte la fel de mult interes așa cum a făcut-o Game of Thrones.

Freya Allan, actrița care o interpretează pe Ciri, prințesa din Cintra, crede că este o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.