The DREAM Bodysuit, lenjeria care celebrează puterea victimelor violenței domestice

0

The DREAM Bodysuit este cel mai recent proiect Nalu Underwear care susține victimele violenței domestice și celebrează forța femeilor care au reușit să creadă în ele însele și și-au urmat visul.

Cum ar arăta pentru tine The DREAM Bodysuit? Pentru că el există, a fost creat de brand-ul românesc Nalu Underwear și este o inițiativă de susținere a victimelor violenței domestice, cauză în care label-ul de lenjerie s-a mai implicat și în trecut. Cu The DREAM Bodysuit, Nalu sprijină de data aceasta Asociația A.L.E.G. și se alătură campaniei acestora, #ȘiEuReușesc. E un mesaj simplu, pe care fiecare putem să ni-l spunem, dar care este cu atât mai semnificativ în cazul celor care au trecut prin situații de violență.

Când vine vorba despre femei aflate în relații abuzive, speranțele lor pentru un viitor mai bun sunt limitate, întunecate de condițiile în care acestea supraviețuiesc. Dar o victimă a violenței care își spune #ȘiEuReușesc se află deja pe drumul spre a deveni o învingătoare. Însă pe drumul acesta va avea nevoie de sprijin, și tocmai despre asta este vorba în cea mai recentă inițiativă Nalu. Brand-ul de lenjerie s-a implicat în demersul de susținere a victimelor violenței, lansând pentru această ocazie The DREAM Bodysuit, un produs care celebrează puterea femeilor de a crede în forțele proprii și de a-și urma visul.

Mesajul campaniei a fost redat de ilustratoarea Loreta Isac, care a donat în acest scop ilustrația Follow that Dream, printată acum pe The BASIC Bodysuit de la Nalu Underwear. Astfel, body-ul este disponibil atât online, pe naluunderwear.com, cât și la Printoteca Lipscani, ce găzduiește pop-up-ul shop-ul NALU până pe 7 martie.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.