„Tendonul lui Ahile a cedat”

0

Vedeta a ajuns, joi, pe mâna unui kinetoterapeut din cauza unei probleme la gleznă. Ea a posvetit totul pe internet, pe pagina sa de Instagram.

Din seria „graba strică treaba” sau „așa nu, să nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat”, a scris prezentatoarea de televiziune.

La început am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul șchiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa!”, a povestit Andreea.

Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă vă grăbiți ca și mine.

Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare. Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.