Teambuilding, cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani

0

Comedia românească Teambuilding se bucură de un succes important și doboară record după record. Astfel, a devenit cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani, cu peste 556 de mii de spectatori în sălile de cinema, în primele trei săptămâni de la lansare.

 

 

Teambuilding a fost așteptat cu mare interes și 31 de mii de bilete au fost vândute încă dinainte de lansare. Iar publicul a dorit într-un număr tot mai mare să vadă acest film, astfel că în primele trei săptămâni de lansare numărul biletelor vândute a fost unul impresionant: 556.187. Așadar, încasările au trecut de 2.6 milioane de dolari în primele trei săptămâni de la lansare.

 

 

Precedentul record în ce privește numărul de bilete vândute de un film românesc în ultimii 30 de ani era deținut tot de o producție regizată de Matei Dima, „Miami Bici”, care a adunat 552.238 de oameni în sălile de cinema. Pe locul trei se află comedia 5Gang: Un altfel de Crăciun.

 

„Am bătut încă o dată recordul de prezență în primul weekend la un film românesc. Însă cel mai mult mă bucură să văd că românii au demonstrat că vor să se reîntoarcă la cinema. De data aceasta nu doar că s-au întors, însă au plecat acasă bucuroși și doritori să revină să vadă producții românești de calitate. Asta ne motivează să ne întoarcem la treabă“, a declarat Matei Dima, actor și regizor pentru Adevărul.

 

Teambuilding este o comedie despre viața din corporație, cu multe întâmplări amuzante care au făcut deliciul celor care au privit filmul până acum. Ca un mic teaser, un moment care a stârnit hohote de râs în sălile de cinema a fost cel în care protagoniștii au sunat la serviciul de relații cu clienții de la Vlad Cazino – unul din cele mai populare cazinouri legale România. Astfel, protagoniștii discută cu reprezentanta serviciului de relații cu clienții și, văzând că nu mai au rotiri, solicită să discute cu „șeful Vlăduț”.

Ce spun protagoniștii despre acest film

 

Matei Dima a vorbit într-un interviu despre succesul acestui film și a afirmat că personajele din el îi dau un plus de greutate.

 

„Este un scenariu foarte funny, scris de Alex Coteț, care a semnat și scenariul la Miami Bici. Și este jucat de peste 30 de actori cu pregătire în comedie sau actorie. Ăsta este un plus pe care nu l-am mai avut în filme de peste 15 ani. Este un film în care fiecare personaj are un parcurs clar. O să îmi permit însă să le atribui mănușa personajelor din Craiova, conduse de Adrian Nicolae. Ei sunt cei de la audit intern și, când vin în teambuilding, efectiv ridică iadul pe pământ”, a spus Matei Dima într-un interviu pentru Pro TV.

 

În plus, Micutzu consideră că relația de prietenie dintre actori a contribuit foarte mult și la reușita acestui film, deoarece atmosfera a fost excelentă încă din perioada de producție.

 

„Într-adevăr, faptul că ne cunoaștem în viață personală a facilitat întâlnirea noastră și în planul profesional. La filmări au fost zile și zile, exact cum se întâmplă în orice domeniu ai lucra, dar predominantă a fost energia bună și constructivă și sunt mândru că am reușit, cu ajutorul echipei de actori și producție, să depășim momente de ananghie sau haos. Tehnic vorbind, nu e un rol principal, e secundar dar clar este un rol mult mai important decât tot ce am avut de jucat până acum, ceea ce m-a speriat puțin la început, pentru că ieșeam din zona mea de confort. Până la urmă, cred că am făcut o treaba bună, spun asta datorită feedbackului primit de la apropiați, oameni din domeniu”, a spus Micutzu..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.