Sunteți făcuți unul pentru celălalt? 7 semne că, de fapt, sunteți incompatibili

0

Începem să ne întrebăm ce înseamnă cu adevărat să împărtășești aceleași păreri, aspirații și valori cu partenerul și dacă am ajuns la acel nivel – sau, dacă o sa ajungem vreodată.

Oricât de des am declara că viața e ușoară fără angajamentele și obligațiile la care ne-ar supune o relație, toți avem momente în care suspinăm după cineva care să ne aștepte acasă după o zi plină la muncă și căreia să-i împărtășim problemele noastre. Uneori ne încrucișăm drumurile cu persoane de care ne îndrăgostim iar alteori cu persoane de care ne place să ne îndrăgostim. Un lucru este cert, dacă sunteți în căutarea unei relații longevive, care să vă ajute să vă dezvoltați, compatibilitatea este un criteriu vital.

În ce constă compatibilitatea?

Compatibilitatea este în strânsă legătură cu modul în care doi parteneri gândesc, se comportă și percep anumite situații individual și cum se propagă aceste asemănări – sau diferențe – în relația de cuplu. Așadar, incompatibilitatea are la bază două persoane cu opinii, ambiții și dorințe ce se situează la poli opuși. Deși nu este în totalitate imposibil, a fi într-o relație cu cineva care este diferit de tine transformă legătura voastră într-o provocare.

Așadar, v-am pregătit o listă cu șapte semne care pun compatibilitatea relației tale sub semnul întrebării. Dacă vă puteți raporta la oricare din acestea, trebuie să luați o decizie: puneți punct relației și căutați o persoană cu care să aveți mai multe lucruri în comun, sau discutați cu actualul partener despre diferențele dintre voi și asigurați-vă că citatul „Opusele se atrag” se potrivește în cazul vostru.

1….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.