Sugestii pentru afirmația „Caut cadou pentru iubitul meu”

0

Te gândești de o perioadă că se apropie ziua iubitului tău însă nu știi ce ai putea să îi cumperi. Ai început prin a-ți înnebuni prietenele cu întrebarea „ce cadou pentru iubitul meu credeți că ar fi potrivit?” și ai ajuns să folosești google-ul în speranța că vei găsi un răspuns. Gândește-te la pasiunile lui, la ce îi face plăcere, iar dacă tot nu ai un răspuns, atunci ai găsit mâna de ajutor pe care o căutai.

Bărbatul de lângă tine se delectează uneori cu câte un pahar de whiskey și gusturile acestuia sunt destul de rafinate în ceea ce privește acest subiect? De la această idee poți merge pe o mulțime de variante, cum ar fi sticlele în diferite forme și dimensiuni care ilustrează fie un diamant, o minge de fotbal, un glob pământesc, un craniu etc. Există o varietate de opțiuni pentru această opțiune de cadou iubit.

Tot pe tema „alcool” poți merge pe varianta de seturi cu pahare de shot-uri și plosca fie complet din metal, fie cu o carcasă de piele. Există și aici o gamă largă de acest tip de seturi care pe lângă obiectele de bază, paharele și plosca, să aibă și alte componente cum ar fi o mini-pâlnie metalică cu rol în facilitarea turnării lichidului. Pentru un plus de eleganță, alege setul care pe capacul cutiei are modelul tablei de șah, iar înăuntru conține și 32 piese pentru acest joc.

Crezi că are o cameră destul de simplă și din care lipsesc decorațiunile? Ocupă-te tu de asta și oferă-i un tablou făcut pe comandă cu o caricatură care-l înfățișează pe el sau pe amândoi. Ca piesă de decor poți alege de asemenea un trofeu cu inscripția ”Cadou pentru iubitul meu minunat” sau ”Pentru cel mai bun iubit”, iar sub acest gen de titlu poți să menționezi și cât de mult înseamnă el pentru tine.

În ultima perioadă a menționat cel puțin două tipuri de parfum pe care vrea să le încerce însă este nevoie să aleagă unul singur? Ia-o înaintea lui, caută variantele mici ale aceste parfumuri, aranjează-le frumos într-o cutie și oferă-i posibilitatea de a le încerca pe fiecare. În acest mod îl ajuți să-și dea seama pe care variantă să o aleagă pentru sticla de volum mai mare.

Dacă iubitul tău lucrează la un birou și se prezintă la servici mereu la costum, cumpără-i o cămașă, o cravată, o curea, sau poate chiar costumul format din sacou și pantaloni. De fiecare dată când va trece pe lângă o oglindă și se va vedea îmbrăcat în costumul respectiv se va gândi la persoana care i l-a făcut cadou.

Când vine vorba de „cadou pentru iubitul meu”, încearcă să îți amintești ce fel de bărbat ai lângă tine. Este pretențios? Este modest? Ce îl interesează? Ce îl pasionează? O dată ce îți răspunzi la o serie de întrebări de genul și îți analizezi răspunsurile, te ajuți singură în a găsi un cadou pentru persoana dragă, fără a-ți mai întreba prietenele sau a mai răscoli internetul.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.