Suferința lui Dima Trofim. „Boala pe care o are tata nu se poate vindeca”

0

 

Dima Trofim a trecut prin multe momente dureroase în ultima vreme. Anul trecut, sora acestuia a murit. Tatăl artistului este bolnav, după ce a făcut atac cerebral în urmă cu ceva timp.

Dima Trofim a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, a declarat Dima Trofim.

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, este un cântăreț, actor, dansator și fost membru al trupei LaLa Band. S-a născut pe 14 ianuarie 1989 în Chișinău, Republica Moldova. În 2017, Dima Trofim a participat la audițiile celui de-al șaptelea sezon al emisiunii-concurs Vocea României, interpretând piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak. Artistul a mai participat la emisiuni-concurs precum Dansez pentru tine, Ferma vedetelor, Te cunosc de undeva și Ultimul trib.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală’

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.